Ny cykel til mig

Ny cykel - cykler online - cykelbutik

(Sponsoreret indlæg)

Jeg er typen, som tager rigtig meget den offentlige transport, når jeg skal rundt – til skole, handle, ses med veninder osv. På den ene side synes jeg at det er hyggeligt om morgenen, når jeg er træt, bare at kunne slappe af stille og roligt i bussen. På den anden side så bruger jeg generelt meget spild-tid på at tage det offentlige. Jeg står ofte og spilder en masse tid på lange busture, vente på bussen osv. Den tid er jeg begyndt at tænke, om jeg kan benytte på noget bedre.

F.eks. bor jeg faktisk kun en nabo-by væk fra min skole, så jeg er begyndt at overveje om jeg skulle anskaffe mig en ny cykel (den gamle var ikke meget værd, da jeg flyttede hjemmefra, så jeg har den ikke længere).

Selve cykelturen vil ikke tage så lang tid igen, plus at jeg slipper for at vente på bus osv. Udover det så får jeg også lidt motion, og det har jeg faktisk rigtig godt af. Så det er en win-win situation. Jeg har i overvejelse at købe min nye cykel igennem Hellorider.dk. De er en cykelbutik, som sælger cykler online, og tilbyder prismatch. De har et stort udvalg af cykler i mange kendte mærker, og så har de cykelbutikker rundt omkring i Danmark. De har også cykelmekanikere rundt omkring i hele landet, så det er også en service de tilbyder.

Hvad bruger du selv af transport, når du skal rundt?

untitled

Reklamer

One thought on “Ny cykel til mig

  1. Jeg bruger et mix af offentlig transport og cykel… og når intet af det dur lift fra venner og familie.
    er rigtig glad for min transport kasse til Zorro på cyklen.
    men overvejer en ladcykel med elmotor, til de strækninger som er lidt lange til almindeligcykel, når nu busserne går så dårligt. Ville bare gerne prøve en sammen med Zorro først.
    De fleste dag går jeg meget, tur med Zorro og ud og handle, har heldigvis brugsen tæt på.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.