VINTER I TIVOLI 2018 (2)

Vinter i Tivoli 2018

Vinter i Tivoli 2018

Vinter i Tivoli 2018

Vinter i Tivoli 2018

Vinter i Tivoli 2018

Vinter i Tivoli 2018

Vinter i Tivoli 2018

Vinter i Tivoli 2018

Vinter i Tivoli 2018

Jeg har desværre haft en del om ørene her på det seneste, og det har gået lidt udover bloggen. Sådan går det nogle gange. Anyway, her kommer de sidste af billederne som jeg tog inde til ”Vinter i Tivoli”. Jeg ved godt at kalenderen siger forår, men åh hvor jeg synes det er koldt udenfor. Jeg glæder mig virkelig meget til det bliver lidt varmere i vejret… ❤

Nu er det heldigvis påske lige om lidt, og jeg ser selvfølgelig frem til påskeferie 😀

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.