Nye smykker FRA SMYKKEFIRMAET CHANTI.DK

REKLAME

Fine smykker fra Chanti.dk

Sød ring med rav fra Chanti.dk

Sød sommerfugl ring med rav fra Chanti.dk

Halskædevedhæng med rav fra Chanti.dk

Kan man se, at jeg er rigtig glad for smykker med rav? 😉

Hvis du følger med her på bloggen, så er det jo ikke nogen hemmelighed at jeg elsker smykker – specielt ringe og halskæder. Nu er jeg så heldig igen, at jeg har fået lov at få lidt nye smykker hjem igen fra mit yndlingssmykkefirma Chanti.dk. Jeg har handlet der i mange år, og jeg har altid været glad for deres smykker. De har et kæmpe udvalg af smykker i alle prisklasser, så alle kan handle derinde. Jeg nyder at gå ind på deres hjemmeside, og så finder jeg altid inspiration til nye smykker, som jeg ønsker mig/bare må eje.

Her i de seneste par år er jeg virkelig begyndt at elske rav. Jeg kan ikke få nok 😊 Jeg elsker at Chanti har så mange smykker med rav, og så er de endda ret billige (som mange af deres andre smykker også er). Jeg har endnu en gang købt mig en ny halskæde samt vedhæng med rav. Jeg elsker at have forskellige vedhæng, så jeg kan skifte, som jeg har lyst til, så det passer til hvad jeg har på af tøj osv.

Jeg har også købt mig lidt nye ringe – selvfølgelig med rav, hehe. Jeg kan godt lide at matche lidt. Jeg har mange ringe generelt egentlig, næsten alle købt hos Chanti.dk igennem årene. Jeg elsker at gå med ringe. Jeg føler mig helt ”nøgen”, hvis jeg ikke har ringe på. Kender du det? Jeg elsker også bare at have mange ringe, som jeg kan vælge i mellem. Nogle dage har jeg lyst til at have fine enkle ringe på. Andre dage elsker jeg at have store ringe på, som den nye ring med rav, som du kan se på billedet ovenover.

Chanti.dk fylder faktisk 17 år lige nu, så inde på deres hjemmeside har de en masse lækre fødselsdagstilbud. Du kan se de mange gode tilbud lige her. Det er meget nemt at blive fristet, når man er mig 😀 Jeg tror bestemt heller ikke at jeg er den eneste, som elsker smykker. Det gør vi alle kvinder, vel? 😉

Hvis der skulle være nogen som er interesseret, så er mine ringe på billederne i str. 52 (passer til min pegefinger), og ledringen er i str. 46.

Jeg siger endnu engang 1000 tak til Chanti.dk for de fine nye smykker. Jeg er så glad for dem ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.