Miniferie til Århus

REKLAME

tapas århus

vinbar århus

Århus

Min situation i år ser sådan ud, at jeg skal i praktik det meste af sommeren. Den periode er fastlagt fra skolen af, så jeg har desværre ikke nogen mulighed for at rykke den. Jeg plejer ellers at rejse udenlands hver sommer, men det er ikke helt sikkert, at jeg kan få det til at hænge sammen i år. Jeg vil dog altid gerne på en ferie, hvor jeg kan komme væk fra hverdagen. Det gør at jeg nu overvejer en miniferie i år. Jeg har i overvejelse at tage på minicruise til Oslo eller en miniferie til Århus.

Det er mange år siden, jeg sidst har været i Århus. Det er sådan en hyggelig by – specielt om sommeren. Jeg er vild med den hyggelige atmosfære i byen, museet Aros, Den Gamle By og den skønne mad. Jeg vil gerne prøve at være i Århus, mens der er Århus Festuge og Food Festival. Jeg har hørt det skulle være sådan en hyggelig oplevelse.

Når jeg er på ferie, så elsker jeg at spise ude, og se lidt af byen. Jeg er virkelig glad for Tapas, så jeg vil helt sikkert gerne ud og spise lidt tapas i Århus en af dagene. Vinbar i Århus er efter sigende også blevet populært, så det vil jeg helt sikkert også opleve. Jeg har fundet en tapasbar i Århus, som ser rigtig hyggelig ud. Den hedder Stechers Tapas Bar. De har vinbar, tapas, cocktails og tapas take away. Det er lige noget for mig.

Jeg er nok lidt tidligt ude, men jeg kan nu også godt lide at planlægge lidt, når det gælder miniferie. Jeg vil altid gerne opleve så meget som muligt, mens jeg nyder selskabet og stemningen.

Har du nogle forslag til oplevelser og gode spisesteder, som man bare må opleve i Århus?

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.