“Opkald fra en engel” af Guillaume Musso

REKLAME

Opkald fra en engel af Guillaume Musso

Opkald fra en engel af Guillaume Musso. Bogen er sponsoreret af Bog & Idé.

Bagsidetekst:

I JFK-lufthavnen i New York støder en kvinde og en mand sammen og får i tumulten forbyttet deres mobiltelefoner. Madeline og Jonathan har aldrig mødt hinanden før, og da de opdager fejlen, er hun i Paris og han i San Francisco. Inden de får aftalt at få sendt telefonerne til rette ejermand, kan de ikke modstå fristelsen og begynder hver især nysgerrigt at undersøge indholdet på den andens telefon.

Langsomt bliver de mere og mere optaget af den andens liv, hvilket fører til en uventet opdagelse: Deres skæbner er forbundet af en hemmelighed, de begge troede var mørklagt for altid…

Det er min børste bog, som jeg læser af Guillaume Musso. Jeg har hørt mange anbefalinger af denne bog, så jeg havde inden en forventning om, at det måtte være en god bog.

Det var bestemt en meget spændende bog. Jeg var vild med historien og de spændende karakterer. Bogen er en pageturner, som man ikke kan lægge fra sig, når man først er gået i gang. Den indeholder kærlighed, action og masser af spænding. Set i helhed kan jeg rigtig godt lide bogen, men det er ikke en bog som jeg kommer til at huske længe fremover.

Jeg nød at læse Opkald fra en engel, og jeg vil gerne lære mere af Musso i fremtiden.

Jeg giver bogen 4 ud af 5 stjerner.

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.