Vinter i Tivoli 2018 (1)

Vinter i Tivoli 2018

Vinter i Tivoli 2018

Vinter i Tivoli 2018 - snemand

Vinter i Tivoli 2018

Vinter i Tivoli 2018

Vinter i Tivoli 2018

Vinter i Tivoli 2018

Vinter i Tivoli 2018 - frokost

Vinter i Tivoli 2018

Sidste lørdag d. 10. februar, da var jeg inviteret til familiefødselsdag i Tivoli. Vi skulle ind og se deres nye “Vinter i Tivoli”-udsmykning. Det var dog ikke hele Tivoli som var åbent, men det meste var. Det gjorde ikke mig noget, at en lille del var lukket af. Jeg synes de havde gjort en del ud af det, som var åbent for gæster. Og ærlig talt kom jeg ikke derind for at prøve forlystelser alligevel, så jeg var nu bare rundt og nød den smukke udsmykning. Min onkel havde fødselsdag, så det fejrede han ved at give en hyggelig frokost inde på Restaurant Paafuglen. Det var super hyggeligt.

Jeg endte desværre med at lægge mig syg, da jeg kom hjem fra Tivoli den dag. Det var vidst ikke så godt, hehe. Jeg tog som altid ret mange billeder, så jeg har delt alle billederne op, så der kommer et indlæg mere med billeder….. Det må du overleve med 😉

Håber du har en skøn weekend ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.