Status, Melodi Grand Prix & Vinterferie

Puha. Der har været meget om ørene. Det er grunden til, at bloggen har været lidt mere stille end normalt lige pt. Jeg er startet i skole igen, og for tiden er jeg godt igang med at søge praktikplads som dog først er til juli-oktober i år, men det er nu rart nok at være lidt tidligt ude.

Jeg har været til fødselsdag i dag med familien til “Vinter i Tivoli” – det var en kold affære, og ærlig talt er jeg blevet lidt småsyg, så jeg krydser fingre for at jeg slipper let denne gang. Jeg hygger derfor her til aften  under dynen og ser Melodi Grand Prix. Det er godt nok ikke det samme musikshow, som i gamle dage, men det er da stadig meget hyggeligt at se. Ser i det også?

Hvis i mangler lidt at kunne lave her i vinterferien, så bør i tage i Tivoli og se deres fine vinterudsmykning. Det er såå fint, og der er masser af aktiviteter for børn derinde. Ellers så kan i tage i biografen og se børnefilmen “Coco” – den kan varmt anbefales ❤

untitled

2 thoughts on “Status, Melodi Grand Prix & Vinterferie

  1. Rigtig god vinterferie til dig søde ❤️ og ja jeg ser også med og kan kun give dig ret i at det ikke er lige som gamle dage.

    Rigtig god aften

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.