Juleaften

Så er hverdagen og det nye år gået godt igang. Jeg håber i alle har haft en skøn jul samt et godt nytår – det har jeg hvert fald haft. Det har været en hyggelig tid med dem, som jeg holder allermest af ❤

Jeg tog slet ikke så mange billeder juleaften. Det var lidt for mørkt, og så gode synes jeg heller ikke lige at billederne her blev. Men hyggeligt var det, og det er det vigtigste. Jeg fik en masse skønne gaver som bl.a. en kapselmaskine inkl. kapsler, dvdfilm, bøger, krus, gavekort mm. Det hele var skønne gaver, og intet skulle byttes.

Hvad har i fået af julegaver?

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.