Julegave fra Hunkemöller (bl.a. nattøj med koalabjørne, hyggesokker og parfume)

REKLAME

Julehygge - julefilm - kaffe - Anthon Berg marcipanbrød - søde strømper med koalabjørne fra Hunkemöller kollektion; Cozy

(Sponsoreret af Hunkemöller)

Jeg har været så heldig igen i år at modtage en julegave fra Hunkemöller. Jeg havde ikke forventet at modtage noget fra dem, men jeg er som altid meget beæret og taknemmelig. I julegaven fra dem fik jeg et virkelig lækkert sæt nattøj (med en koalabjørn på), to par strømper med koalabjørne, en sød parfume og et par virkelig lækre og varme hyggesokker. Det hele er fra deres nye Cozy kollektion, som kan ses her. Jeg synes, at det er en superskøn kollektion, som passer helt perfekt til indendørs hygge, mens vejret er koldt udenfor. Specielt deres designs med koalabjørne, ugler og rensdyr er bare såå søde.

Jeg er så glad for, at jeg allerede har juleferie. Det betyder tid til at købe de sidste julegaver, julehygge med bøger og julefilm – præcis som jeg rigtig godt kan lide det. På billedet ovenover ses de søde strømper med koalabjørne samt en af mine yndlings julefilm; Polar-ekspressen. Den er så sød, smuk og eventyrlig.

I dette indlæg viser jeg strømperne og den søde parfume, hvor nattøjet viser jeg i et andet indlæg tættere på jul ❤

Julegave fra Hunkemöller - sød parfume - Forever pretty - sødlig duft - ikke testet på dyr.

Julegaven indeholdte denne søde duft fra Hunkemöller, som hedder Forever Pretty. Den har en rigtig god og sødlig duft, og så er designet virkelig også bare smukt.

Hyggesokker med fine søde hjerter - Hunkemöller

Jeg fik også disse super lækre hyggesokker. Sokkerne har en superblød inderside, som gør at de er super lækre at have på. De er god til at holde varmen. De er blevet mine nye “hjemmesko”, som jeg har på indenfor. Det er så hyggeligt i denne tid.

I må nyde julehyggen – jeg kigger forbi lidt tættere på julen, hvor jeg viser det super skønne sæt nattøj ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.