Halloween i Tivoli med mine forældre

Ja okay, Halloween er sådan set overstået. Nu havde jeg bare lige glemt at vise jer billederne, fra da jeg var med mine forældre inde og se Halloween udstillingen i Tivoli. Det er en tradition vi prøver at gøre hvert år. Vi er også ofte nede lige og se fiskene, som er derinde. Det er også flot hvordan de pynter op til Halloween dernede 😉

Beklager de mange billeder af mig selv i dette indlæg, haha. Jeg kan godt lide at få taget billeder – nogle gange 😀

Jeg har i går færdiggjort uddannelsen i Digital Marketing hos Google Succes Online (bl.a. annoncering, Google analytics, SEO (søgemaskineoptimering), sociale medier osv.). Det er skønt at have fået bevis for at have de kompetencer med i min bagage.

Jeg skal til koncert i aften med en veninde. I må have en skøn weekend ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.