“Kvinden i kahyt nr. 10” af Ruth Ware

REKLAME

“Kvinden i kahyt nr. 10” af Ruth Ware. Bogen er sponsoreret af Bog & Idé.

Bagsidetekst:

Det skulle have været den perfekte tur…

Lo Blacklock er journalist på et rejsemagasin i London. Da hun bliver inviteret med på et luksuriøst krydstogt, kommer det som en gave. Ikke alene kan opgaven betyde et karrierehop. Hun trænger også i den grad til forkælelse, glamour og champagne oven på et groft hjemmerøveri.

Men ingenting går som planlagt. Den første nat bliver Lo vækket af larm og skrig fra kahytten ved siden af. Fra sit vindue ser hun en person blive smidt over bord. Da Lo slår alarm, får hun at vide, at ingen savnes blandt passagerer og mandskab.

Desperat og på randen af sammenbrud, forstår Lo, at hun måske har begået en frygtelig fejltagelse. Eller også er hun fanget med en morder meget langt fra land…

Wow! Denne bog har virkelig slået benene væk under mig. Det er den første bog, Ruth Ware har skrevet, som er oversat til dansk. Jeg faldt for den lige da den udkom, og jeg synes virkelig at den lød så spændende. Jeg elsker nemlig at læse thrillere!

Jeg er helt vild med denne bog. Ruth Ware ved lige hvordan, man skal skrive en pageturner. Den er ikke til at lægge fra sig, når man først er gået i gang. Det er en uforudsigelig historie med skønne twist. Det var lige noget for mig. Nervepirrende, uhyggelig og virkelig spændende.

Hvis du ligesom jeg også elskere thrillere (og f.eks. Kvinden i Toget af Paula Hawkins), så synes jeg bestemt at du skal give Kvinden i kahyt nr. 10 en chance ❤

Jeg giver bogen 5 ud af 5 stjerner.

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.