Efterårs- og vintergarderobe med Esprit

(Links: 1. Kjole HER / 2. Bluse HER / 3. Taske HER / 4. Nederdel HER / 5. Bluse HER / 6. Jakke HER / 7. T-shirt HER / 8. Trøje HER / 9. Bluse HER)

Kalenderen siger efterår. Temperaturen udenfor er blevet lidt køligere, bladende er ved at falde af træerne. Det er virkelig med at nyde denne smukke årstid. Personligt elsker jeg denne tid, hvor jeg kan sidde indenfor mens kulden trykker udenfor. Jeg elsker at pakke mig ind i varmt tøj, iført hyggestrømper, drikke varm kakao, have stearinlys tændt og se lidt Netflix (eller julefilm). Det er hygge for mig ❤

Jeg har endnu engang tilmeldt mig #Bloggeradvent, hvor jeg og andre søde bloggere skal give adventgaver til hinanden. Det er sjovt og virkelig spændende. Det er skønt at vågne op til en ny lille gave hver søndag i advent. Jeg er lidt tidligt ude, i det at jeg allerede er så småt gået igang med at købe lidt adventgaver. Men de fleste køber jeg når Halloween er overstået, så begynder julestemningen rigtigt at komme frem hos mig.

Når nu at kalenderen siger efterår, så er det også tid til at komme med lidt nyt til garderoben. Jeg har fundet lidt lækkert tøj fra Esprit, som jeg har forelsket mig i (havde jeg pengene, ville jeg gerne eje alt det som jeg har vist ovenover). Specielt kjolen, den lyserøde bluse og tasken er jeg helt vild med. Det ville passe fint til en middag med veninderne, julefrokosten osv. Jeg elsker også den lyserøde jakke, den ville varme mig godt her til efteråret og vinteren.

Selve leveringen hos Esprit.dk er på kun 10kr., så det er billigt at shoppe til sin garderobe hos dem. Nu er der kun mig i mit hjem, men har man mand og børn, så er der også tøj og sko til dem på hjemmesiden, så alt kan købes samme sted.

Happy shopping  – og sørg for at hygge godt igennem her i kulden ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.