“Flosset” af Cecelia Ahern

Bagsidetekst:

I Celestines verden er alt perfekt, og alt skal være perfekt. Celestine er smuk, får gode karakterer og har en kæreste, Art, der elsker hende.

“Flosset foregår i en tid ikke langt fra vores, i en verden hvor det perfekte efterstræbes af alle. Arts far, dommer Crevan, leder et korstog mod de svage, de moralske forkerte, mod alle dem, der forbryder sig mod reglen om at være en perfekt borger. Det er ham, der dømmer og bestemmer, hvem der skal mærkes med det frygtede F, hvis de falder uden for normen.

Da Celestine ser en ældre Flosset mand komme i problemer, tøver hun ikke med at hjælpe ham. Beslutningen om at hjælpe en Flosset stiller Celestine over for hendes livs valg: hun må enten benægte, hvad hun har gjort eller stå fast på sine principper med fare for, at hun dermed må vinke farvel til det perfekte liv, hun hidtil har levet – inklusive Art.”

Jeg har læst mange af Cecelia Aherns bøger, og jeg må sige at hun har gjort det igen! Hun kan det der med at skrive spændende bøger, som sætter tanker i gang hos mig.

Flosset er en utrolig spændende historie omkring regler, principper og gå imod samfundet. Det var ligeledes en skræmmende historie, da jeg undervejs selvfølgelig satte mig ind i hvordan det måtte være at gå i Celestines fodspor.

Historien overgik mine forventninger, og nu glæder jeg mig ekstra meget til fortsættelsen af Celestines historie, som man kan læse i ”Perfekt”, som udkommer i foråret 2018.

Jeg giver bogen 4,5 ud af 5 stjerner.

Citat fra bogen: “Vi ser det at være Flosset som en styrke, Celestine. Hvis man begår en fejl, lærer man af dem. Hvis man aldrig begår en fejl, bliver man aldrig klogere.”

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.