Hjemme fra ferie

Så er jeg netop kommet hjem fra min ferie i Marmaris. Vi ankom til Danmark her ved halv 1- tiden i nat. Det har været en rigtig skøn 2 ugers ferie, og jeg har som altid taget masser af billeder på ferien. Dem vil i få løbende herinde, så er i advaret 😉 Jeg elsker den by. Det er lidt ligesom mit 2. hjem ❤

Jeg har lige lidt ferie herhjemme tilbage, inden jeg starter på ny uddannelse her d. 28 august. Det er skønt.

Håber i også har haft en dejlig sommerferie 🙂

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.