Buzzador-kampagne: Produkter fra Garnier #GarnierFamily

(Produkterne er modtaget til testning igennem en kampagne fra Buzzador/Garnier)

Jeg har lige som mange andre (som jeg kan se på de sociale medier), fået lov at teste disse produkter fra Garnier igennem en kampagne fra Buzzador. Der er hele 9 forskellige produkter her – alle til sensitiv hudtype, da det var hvad jeg valgte at modtage.

De 9 produkter som jeg har fået til testning er:

Garnier Ambre Solaire Hydrating face protection mist, SPF 50

Garnier SkinActive Micellar Cleansing Water

Garnier SkinActive Micellar Gel Wash

Garnier SkinActive Day Cream, Flowerhoney

Garnier SkinActive Day Cream, Rose floral water

Garnier SkinActive Gel Wash, Green Tea

Garnier Respons Shampoo + Conditioner + Mask, Oat Milk Delicacy


Jeg har ikke selv prøvet alle produkterne endnu, men indtil videre er jeg positivt overrasket. Jeg har længe godt kunne lide produkter fra Garnier, så jeg er super glad for at det lige var det mærke, som Buzzador havde startet denne kampagne sammen med ❤

Jeg rejser på ferie nu her på søndag, og da skal jeg hvert fald have flere af produkterne med. Det er helt perfekt.

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.