Inspiration til din sommerlæsning: “Love is war” af R.K. Lilley

REKLAME

(Bøgerne er sponsoreret af Lovebooks)

Her forleden fik jeg disse bog-nyheder hjem fra Lovebooks. Jeg havde ærlig talt ikke hørt om dem før jeg modtog dem, men efter at have læst lidt om dem, så vil jeg da glæde mig til at læse dem.

Bøgerne handler om:

“Love is war er den dramatiske fortælling om Scarlett og Dantes stormombruste kærlighed. Første bog i serien fortæller historien fra Scarletts perspektiv, mens anden bog fortæller Dantes historie.”

Scarletts historie:

“Efter flere års adskillelse møder Scarlett pludselig sin gamle high-school kæreste, Dante. Selv om hun nærer et inderligt had til ham, blusser deres indbyrdes begær uundgåeligt op igen. Men Scarlett har ikke glemt, at Dante svigtede hende. Og denne gang har hun ikke i sinde at lade ham slippe med hjertet i behold. Denne gang vil hun knuse hans hjerte, som han knuste hendes.”

Dantes historie:

“Siden et voldsomt brud fem år tidligere har Scarlett og Dante levet i et had-kærlighedsforhold til hinanden. Kemien mellem dem er intens, og alligevel bekriger de gang på gang hinanden. Gamle hemmeligheder og løgne kommer op til overfladen, og langsomt afdækkes Dantes historie. Vil krigen omsider være forbi? Vil kærligheden overleve?”

God sommerlæsning! ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.