Min 28 års fødselsdag

Hehe. Det er lidt pinligt, men jeg har åbenbart endnu ikke fået vist jer billederne fra min 28 års fødselsdag d. 25 maj, så dem får i nu. Jeg havde en hyggelig dag i selskab med familien. Vi nød det lækre vejr med grill mad og softice (og lagkage selvfølgelig).

Jeg håber på en masse lækre solskinsdage denne sommer – jeg kommer til at flashe disse solbriller en del, kan jeg godt sige jer. Jeg har allerede brugt dem en del her på det sidste, og jeg elsker dem. (også dem på billederne fra min skoleafslutning og her min fødselsdag) ❤

Vi blogges ved 😉

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.