Skoleafslutning

(Min (høje) lillebror & jeg)

Og så til sidst lidt flere stolte billeder af mig med mit afslutningsbevis 🙂

Så er jeg færdig på denne skole (Next Uddannelse København). I mandags blev der holdt afslutning på skolen, hvor alle EUX’er fik sit skolebevis. Jeg havde min lillebror, min mor og en god veninde til familien med mig. Det var super hyggeligt, og skønt at blive færdig med det kapitel i livet.

Efter hyggen på skolen, så tog vi videre og spiste frokost på Restaurant “La Rustica” i Ballerup Centret. Det var et super lækkert sted, jeg sagtens kan finde på at tage hen igen. Af gaver så har jeg fået penge, sangfuglen Ruth fra Kay Bojesen, fine strømper og øreringe. Haha. Det kan sagtens bruges 🙂

Jeg har også nu her søgt ind på den næste uddannelse, hvor jeg vil få svar d. 28 juli. Det bliver spændende.

untitled

2 thoughts on “Skoleafslutning

  1. Stort tillykke med din uddannelse og jeg krydser for at du får positivt svar vedr. din videreuddannelse:-)
    Gode fotos.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.