Wuhuu sommerferie! <3

Som min overskrift meget fint beskriver, ja så har jeg hermed fået sommerferie. Det er en dejlig og lettet følelse. Synes også jeg blev lidt træt af at læse til sidst, haha. Jeg var oppe til fire mundtlige eksamener. Fik 10 i erhvervsret, 10 i eksamensopgave omkring Big Data, 10 i IT og 7 i Virksomhedsøkonomi. Jeg har seriøst aldrig været typen som fik høje karakterer, så jeg er virkelig glad for disse 😀

Idag slapper jeg af med lidt rødvin, ansigtsmaske osv. Og så skal jeg fejre det lidt resten af ugen og i weekenden, og til dimission på mandag. Det bliver skønt at få de endelige papirer på at man har gennemført. Håber i har det godt, selvom mine indlæg ikke har været lige så stabile på det sidste ❤

untitled

6 thoughts on “Wuhuu sommerferie! <3

   1. Årh hvor du sød ❤

    Jeg må indrømme at det heller ikke har været helt nemt efter jeg har været syg nogle år,
    men det har heldigvis gjort mig stærkere at læse her, og nu er jeg helt klar på at læse videre 🙂

    Knus ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.