Take That <3

Wuhuu… Jeg var til den fedeste koncert igår med bandet Take That. Okay vi var ikke lige til livekoncerten i London, men igennem forskellige biografer i Danmark blev koncerten igår vist. Vi var inde og se koncerten live i Cinemaxx igår aftes. VI havde taget 2 flasker vin med, og alle i salen sang og dansede med. Vi havde helt klart en fest, selvom det var inde i en biograf. Det er en fed oplevelse, som jeg gerne vil gøre igen.

Jeg har faktisk aldrig rigtig været fan af Take That, men efter igår så er jeg helt skudt i dem, haha. Sangene kører på repeat lige nu (både deres nye og gamle). Derfor synes jeg også at bloggen nu skal præges med lidt Take That sange 😉

Vi starter lige ud med en af deres nyeste sange fra den nye cd (som klart kan anbefales):

Derefter lidt gode gamle sange fra dem, som de også spillede igår til koncerten.

2 thoughts on “Take That <3

 1. Jeg har også altid selv været glad for deres musik, men det er noget tid siden jeg har hørt det, så tak for at huske mig på disse dejlige sange..

  Lyder lidt sjovt at være til “koncert” i en biograf, men dejligt at det var en god oplevelse..

  Knus ❤

  1. Hehe… Det var også længe siden jeg sidst havde hørt deres sange 🙂
   Men sangene er nu stadig gode 😀 ❤

   Det var en skøn oplevelse :-*
   Knus ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.