FOKUS PÅ HJERTESUNDHED: HUSK DINE VITAMINER OG FISKEOLIE

REKLAME

(Sponsoreret indlæg)

Den 18. marts donerede Futura og Pikasol for 5. gang til Hjerteforeningens arbejde som en del af Hjertegalla-showet. Hjerteforeningen afholder hvert år det store indsamlingsshow for at sætte fokus på hjertesundhed.

Som Danmarks største fiskeoliebrands er det afgørende for Futura og Pikasol at sætte fokus på hjertet. Fiskeolie indeholder nemlig EPA og DHA, der er godt for hjertet, hjernen og synet.

Derfor er de glade for at kunne bringe ekstra synlighed til en organisation, der hjælper danskerne i en fælles hjertesag. Donationen er med til at give Hjerteforeningen mulighed for bla. at støtte den danske forskning på hjerteområdet.

Fødevarestyrelsens undersøgelse af vores kostvaner viser, at de færreste af os er gode til at spise den mængde fisk, vi skal have. Fødevarestyrelsen anbefaler, at vi som voksne spiser 350 gram fisk om ugen. Heraf skal cirka 200 gram være fed fisk som fx laks, ørred, makrel og sild.

Derfor kan det give det mening at tage et dagligt tilskud af fiskeolie for at få de vigtige omega-3 fedtsyrer EPA og DHA.

Vil du vide mere? Så kan du læse mere om Futura’s produkter her, og ligeledes læse mere om Pikasol’s produkter her.

————————————————————–

Jeg får ikke spist nok fisk i min hverdag (havde jeg pengene til det, så havde jeg spist sushi et par gange om ugen ;)). Derfor er jeg rigtig glad for at tage et dagligt tilskud af fiskeolie, så jeg derigennem får de nødvendige omega-3 fedtsyrer. Får du fisk nok? 😉

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.