Søborg Natten 2017 – del 1

(Min mor drikker øl, og jeg drikker rom & cola)

Hahaha… Et billede, som ikke blev som planlagt, men stadig sjovt!

Typisk at manden i kostumet lige skal sige noget sjovt, når der skal tages billeder. Det ender med “grineflip-billede” i stedet for “smil-sødt-til-kameraet-billede” 😀

(Haha… Min familie er lige så vild med at drikke, som jeg er – så vi skulle da lige dele 10 shots også :D)

Igår var jeg med mine forældre til “Søborg Natten 2017”. Vi startede kl. 17 ved Søborg Torv, hvor vi drak lidt øl. Derefter gik vi egentlig bare ned ad Søborg Hovedgade, hvor vi så alle boderne og alt, hvad der generelt foregik. Der var masser af madboder, livemusik rundt omkring, leg for børnene og glad stemning over det hele.

Typisk når man er mig, så får man taget rigtig mange billeder, og så er jeg bare røv-dårlig til at vælge “de bedste billeder ud”, så derfor er billederne delt i 2 i indlæg. Dette er det første af de indlæg 🙂

Til sidst spiste vi aftensmad hos Café Fikret, hvor vi sad og hørte liveband hele aftenen. Bandet hed PPB “Peter Pedal Band” – sjovt navn, men de spillede super godt, og spillede sange alle kender. Og så fik vi vidst rigelidt at drikke… Flere flasker vin, øl, shots, Rom & cola osv. Det gik ikke stille for sig, haha.

Det var en super hyggedag dag og aften, og vejret var vi super heldige med. Jeg vil bestemt gerne med til “Søborg Natten” igen næste år ❤

untitled

2 thoughts on “Søborg Natten 2017 – del 1

 1. Haha hvor ser det hyggeligt ud 😀 Jeg vil langt hellere se “grineflip-billede” end “smil-sødt-til-kameraet-billede” for det ser så meget mere naturligt ud.

  Håber at du får en god pinse ❤

  1. Hehe… Tak skal du have søde ❤
   Jeg synes også at der skal være plads til begge slags billeder 😀 ❤

   Tak. Håber du havde en hyggelig pinse :-*

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.