Til fødselsdag i Tivoli 13.maj

Jeg er som altid lidt bagud herinde – jeg håber dog du stadig følger med og kigger forbi engang i mellem 😉

Disse billeder er fra min mormors fødselsdag, som hun fejrede i Tivoli d. 13 maj. Det var skønt med solskin, selvom det også var lidt køligere end lige nu. Vi spiste på Søcaféen, da det er et hyggeligt sted, og min mormor er helt vild med at komme dér. Jeg spiste æggemad, haha – som smagte godt 😉 Og så hører der altid vin til sådan noget hygge.

Jeg har selv lige holdt fødselsdag her i torsdags, da fyldte jeg hele 28 år. Puha, det er lidt skræmmende at jeg kun er 2 år fra 30, og hvad dælen har jeg fået nået i mit liv? Haha. Jeg har pludselig travlt de næste to år, muhaha. Billederne fra min fødselsdag skal jeg nok prøve at få lagt ind snarest 😉

Håber du har haft en skøn weekend – og ikke mindst nydt det dejlige vejr ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.