Sommernyheder fra Esprit

(Links: T-shirt HER / Top HER / Kjole HER / Nederdel HER / Sandaler HER / Kjole HER)

Nu hvor det er blevet varmt i vejret, og sommeren er rigtig på vej, så er det endnu tid til at finde sommertøjet frem i garderoben. Jeg elsker sommertøj, specielt elsker jeg at gå i kjoler og sandaler henover sommeren – selvfølgelig altid med solbriller på.

Hvis du mangler lidt nyt tøj/sko til denne sommer, så vil jeg lige tippe omkring Esprit’s nye fine sommerkollektion, som er fyldt med kjoler, shorts, korte bukser, T-shirts, fine toppe, sandaler mm. Der er lidt for enhver smag. Mine favoritter er dem, som jeg har sat billeder ind af. Havde jeg pengene, så havde jeg købt alle mine favoritter 😉 Specielt den farverige kjole på første billede er jeg vild med, den kunne jeg godt tænke mig at have på, når jeg skal holde min fødselsdag her snart.

Selve leveringen hos Esprit.dk er på kun 9kr., så det er faktisk billigt at shoppe til sin garderobe hos dem. Nu er der kun mig i mit hjem, men har man mand og børn, så er der også tøj og sko til dem på hjemmesiden, så alt kan købes samme sted. Smart.

Hvad kan du bedst lide fra Esprit’s nye sommerkollektion? Du kan se kollektionen på Esprit’s hjemmeside lige HER

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.