Hygge med bogen: “Dig og mig ved daggry” af Sanne Munk Jensen & Glenn Ringtved

Jeg beklager meget, at jeg har forsømt bloggen lidt her på det sidste. Jeg har haft store opgaver og projekter i stort set alle fag, så det har taget en del af min tid og energi. Heldigvis så afleverer jeg min sidste store rapport her på onsdag i faget Virksomhedsøkonomi, og så har jeg bare almindelige skoledage igen 🙂 Vi skal til at have slutkarakterer inden længe, og så på næste tirsdag d. 16 maj, der får jeg at vide hvilke eksamener jeg skal op til og hvornår. Det glæder jeg mig til at høre om.

Jeg vil til at koble lidt af her til aften, så nu vil jeg læse lidt i denne bog. ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.