Få taget billeder hos Fotograf Stine i København

Her forleden var jeg sammen med en af mine veninder, som hedder Stine. Hun er startet op som fotograf, så jeg var ikke længe om at sige “ja tak”, da hun spurgte om jeg ville have taget lidt billeder.

Stine tager billeder på “location” – dvs. dér hvor det lige ønskes. Det kan være ude i haven, hjemme, i parken, ved en sø osv. Billederne af mig ovenover er taget i Hareskoven. Det er hvert fald et smukt sted at få taget billeder.

Stine brænder for at dokumentere liv, følelser, børn og voksne. Hun vil elske at tage billeder, som kan bruges til evige minder. Jeg nød at få taget billeder i selskab med Stine, og alt foregik helt professionelt.

Du kan se flere af Stine’s billeder samt læse mere omkring priser mm. på hendes Facebook side lige her. Hvis du er på Instagram, så kan du også se billeder og følge hende dér. Hendes profil hedder derinde: fotograf_stine_louise_hansen

Jeg er helt sikker på, at jeg gerne vil have taget billeder hos Stine igen en anden god gang ❤

untitled

6 thoughts on “Få taget billeder hos Fotograf Stine i København

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.