Readathon forår 2017

Nu nærmer vi os snart det næste Readathon – nemlig her i weekenden fra lørdag kl. 14 til søndag kl. 14. Jeg deltager generelt ikke, hvor jeg læser ALLE timerne – for mig skal det bare være en hyggelig stund med læsning, så jeg sover nu stadig glædelidt om natten og læser om dagen.

Denne gang deltager jeg ikke 100%, da jeg har en skoleaflevering som jeg skal skrive på her i weekenden. Dog vil jeg mixe det lidt, så jeg stadig får læst lidt. Jeg kommer ikke til at læse alle tre bøger overhovedet (“Ostekartellet” af Mary Uhrenholt, “Dig og mig ved daggry” af Sanne Munk Jensen og “En farlig løgn” af Joy Fielding), men jeg kan altid bedst lide at have nogle bøger at vælge imellem på dagen, og lige nu ligger de tre bøger højst på min “to read” liste, så derfor har jeg valgt dem ud. De skal alle læses lige meget hvad ❤ Jeg kommer ikke til at lave et indlæg herinde i weekenden, hvor man kan følge min læsning, men jeg lægger helt sikkert billeder ud på min instagram-profil “Mizzepii”.

På det sidste billede vil jeg lige vise hvor fine Mary Uhrenholt’s bøger er. Jeg har læst Dåsemakrellen, og jeg synes det er en skøn og sjov tøsebog, så selvfølgelig skal jeg også læse hendes nye bog Ostekartellet.

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.