Kirsebærtræerne ved Bispebjerg kirkegård

Min far og jeg.

Billederne er fra forleden hvor mine forældre og jeg var ude for at gå en lang tur. Vi startede ved de fine træer ved Bispebjerg Kirkegård, hvor vi derefter bare gik omkring Utterslev mose osv. Jeg havde aldrig været henne ved kirkegården for at kigge på træerne før, men efter al den omtale omkring dem, så måtte jeg lige give det et besøg.

Vi var der ca. kl. 10 om formiddagen, og det startede med få mennesker derinde, men kort tid efter kom der pludseligt rigtig mange mennesker, og der er sikkert endnu flere mennesker på de solrige dage. Det var dog et fint syn alligevel, og helt sikkert et besøg værd.

untitled

2 thoughts on “Kirsebærtræerne ved Bispebjerg kirkegård

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.