Weekendhygge med bogen: “Dead Man Walking” af Helen Prejean

Wuhuu… Så har jeg fået påskeferie ❤

Jeg var idag forbi Bispebjerg Kirkegård med mine forældre, hvor vi nød synet af de fine træer (de får sit eget indlæg snart, hehe). Derefter gik vi en laaang tur. Det var hårdt, men godt. Imorgen tager jeg med en veninde i Tivoli, hvor vi vil nyde det fine vejr og se deres fine “påske-udstilling”. Jeg får nok ikke læst så meget i denne bog i weekenden, men i løbet af påskeferien, så skal jeg nok få den læst. Indtil videre virker den spændende. Det er en gammel bog, som jeg nu har lånt af min veninde. Hun har snakket godt om den flere gange, så nu må jeg bare læse den.

Håber du nyder weekenden 🙂

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.