Farvel til forkølelse med Echinaforce

REKLAME

(Produkterne er sponsoreret)

Jeg er desværre en person, som har sådan et dårligt immunforsvar. Jeg bliver normalt syg flere gange om året, og altid omkring årstidskifte. Det er en af de største grunde til at jeg har sagt ja til at prøve disse produkter. De skulle være med til at holde forkølelse væk.

På billedet er der disse produkter:

Echinacea: Du kan både forebygge og behandle en forkølelse med Echinaforce dråber fra A. Vogel. Echinaforce er en tinktur lavet på et udtræk fra blomsten rød solhat, hvis aktive stoffer har positiv indvirkning på vores immunforsvar. Tag 30 dråber Echinaforce i et glas vand eller juice 3-5 gange dagligt i maksimalt 8 uger. Efter en pause kan du starte op igen. Echinaforce kan anvendes til børn under 12 år, dog kun efter aftale med lægen. (naturlægemiddel)

Echinacea Spray: Lindrende kosttilskud på spray, baseret på echinacea, salvie og pebermynte, så du kan stoppe rømmen og irritation i halsen. (kosttilskud)

Echinacea Hot Drink: Kosttilskud, som understøtter et bedre immunforsvar hos børn og voksne. Kombinationen af echinacea og hyldebær i den varme drik er et glimrende supplement til de konventionelle paracetamolholdige drikke på markedet. (kosttilskud)

Echinacea Creme: Indeholder en høj dosis af echinacea som virker plejende, nærende og helende på almindelig og beskadiget hud. Brug den som dagcreme, under make-up og som en kur, hvis din hud har brug for ekstra pleje. (kosttilskud)

Echinacea Junior: Kosttilskud til familiens yngste. Tyggetabletter med en frisk smag af appelsin, som er tilpasset små smagsløg. Kan bruges fra 1 års alderen. Tabletterne kan både tygges og synkes hele og indeholder 160 mg echinacea per tablet. (kosttilskud)

Jeg har prøvet flere af produkterne i et stykke tid nu. Jeg kan ikke sige om det er produkternes skyld, men jeg har heldigvis ikke været syg et godt stykke tid nu, så det er bare dejligt.

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.