Weekendhygge med bogen: “Kidnappet” af Jeppe Nybroe

Denne weekend har varet helt fra torsdag af, det har været virkelig skønt. Torsdag var jeg til samtale på en fremtidig skole, jeg forhåbentlig skal starte på. Fredag var jeg med en veninde i biografen, hvor vi så den nye Disney film “Skønheden og udyret”. Igår lørdag hyggede jeg hjemme hos min mormor, og idag står på læsning i denne bog samt lektier til næste skoleuge.

Hvad har du lavet i weekenden?

untitled

2 thoughts on “Weekendhygge med bogen: “Kidnappet” af Jeppe Nybroe

  1. Lyder virkelig som et par hyggelige dage.. 😀
    Har faktisk også overvejet at læse den bog.. Kan den anbefales??

    Knus ❤

    P.S: ved ikke om du har set at jeg har tagget dig i en Book Lovers Tag på min blog.. 😛

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.