Den seneste tid…

Det nyeste Costume magasin

Så den forleden i fjernsynet, og hvor var det altså en rørende film.

Gratis lille gavepose fra Normal butikken. Lækkert!

Den er såååå god ❤

Biografhygge med en veninde, hvor vi så filmen La La Land.

Uhh… Jeg har sådan en luksus-uge i skolen i denne uge. Almindelige skoledage fra mandag til onsdag, hvor jeg så i dag torsdag fik fri da resten af klassen skulle til prøveeksamen i skriftlig engelsk. Grunden til at jeg fik fri i dag var, at jeg har merit for det fag (har taget faget tidligere). Udover det så har jeg også fri i morgen fredag, da jeg har merit for de timer som ligger dér. Det kan jeg ikke klage over 🙂

Jeg har været til møde i dag med en studievejleder på den nye skole, som jeg forhåbentlig starter på efter sommerferien. Så starter nye udfordringer, og jeg glæder mig allerede til lidt forandringer. Dog ville jeg ønske at resten af min klasse skulle gå samme vej som mig, for det er en virkelig skøn klasse jeg har nu ❤

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.