Björn Axén: hårpleje produkter

Kender du det hårplejemærke? Jeg gjorde ikke før jeg fik det anbefalet af en veninde for et lille stykke tid siden. Det er en svensk populær frisør, som står bag mærket. Der er en masse lækre produkter at vælge mellem – f.eks. shampoo, balsam, hårolie, hårspray, saltvandspray, tørshampoo, hårmousse og meget mere. Mærket kan købes flere steder – bl.a. på Apoteket samt deres hjemmeside lige her.

Jeg har prøvet en shampoo og en balsam fra det mærke, og det er såå lækkert. Ren selvforkælelse. Jeg skal helt klart prøve flere ting fra det mærke. Det er en anbefaling fra mig.

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.