Tapas med Marie i vinterferien

1

2

3

4

5

6

Hverdagen er begyndt igen. Jeg havde en skøn vinterferie, hvor jeg fik slappet helt af og ikke tænkt på skole og lektier. Sidste fredag havde jeg aftalt med min veninde Marie at vi skulle ud og spise lidt tapas samt drikke lidt vin. Vi har før prøvet Lundgren V.I.P. i Bagerstræde, denne gang ville vi dog prøve den i Gothersgade. Personligt er jeg mest til restauranten i Bagerstræde, men det var da også hyggeligt her. Vi fik en sød vin, og så et stykke kage til sidst. Mums. Det var en fornøjelse.

I denne weekend som vi går ind i nu bliver også både hyggelig samt blandet med lidt lektier. I dag skal jeg ses med en god veninde som hedder Sarah, lørdag skal jeg lave lektier samt se Melodi Grand Prix om aftenen i fjernsynet og søndag skal jeg ud for at spise brunch med familien.

Skal du lave noget spændende denne weekend?

untitled

4 thoughts on “Tapas med Marie i vinterferien

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.