Nyt sæt undertøj fra Hunkemöller

REKLAME

1

3

(Sponsoreret indlæg)

Som jeg har nævnt tidligere, så elsker jeg fint undertøj (helst med lidt blonder). Det sidder både godt, og så ser det også fint ud.

Jeg har fornyligt bestilt dette sæt i lilla hos Hunkemöller. Det er mit yndlingsmærke når det kommer til undertøj. Sættet her er i en fin lilla farve med blonder og med blomstermotiv. Det var lidt svært at vælge da dette undertøjssæt findes i mange farver, men jeg kan godt lide at have flere farver at vælge imellem herhjemme, så derfor blev mit valg på farven lilla denne gang.

Hvis du skulle være interesseret i sådan et fint sæt, så kan bh’en købes her og trusserne her

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.