Buzzador: Smag på verden! Velsmagende måltids-kit fra Knorr

2

3

4

Jeg har fået lov at være med i endnu en kampagne fra Buzzador. Jeg elsker at få muligheden for at teste produkter og give min mening til kende. Denne gang handler det om at teste disse to måltids-kit fra Knorr. De er med Thai Green Curry og med Indian Tikka Masala.

Konceptet for retterne er enkelt. Man skal blot tilsætte få ingredienser som f.eks. kød, grøntsager og lidt ekstra krydderier, hvis man ønsker det. Hver æske indeholder 4 poser med forskellige ingredienser som f.eks. ris, kryddermix osv. Hvert måltid tager mellem 30-40 min. at lave, så det er til at overkomme.

Jeg har ikke selv prøvet retterne endnu, men jeg glæder mig til snart at gøre det.

Udover disse to versioner, så findes der yderligere to andre æsker – bl.a. med Italian Lasagne al Forno og Mexican Enchiladas.

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.