Forpremiere på filmen: Hidden figures

1

dsc_0180

dsc_0182

Igår formiddags var jeg inde og se forpremieren på den nye film, som hedder Hidden figures. Min veninde fik en invitation til eventet, og så spurgte hun om jeg havde lyst til at tage med hende. Det kunne jeg selvfølgelig ikke sige nej til. Det blev holdt i Dagmar biografen, hvor der var crossainter og kaffe til os alle.

Jeg sætter traileren til filmen ind i indlægget her. Gør dig selv den tjeneste at se den. Filmen var så rørende, og intet mindre end FANTASTISK. Den er så rørende at du skal have kleenix klar under filmen. Det havde jeg selv gerne ville have vidst inden eventet, for filmen fik virkelig sat gang i tuderiet. Det er en smuk og inspirerende film, som sent vil blive glemt. Den har mine varmeste anbefalinger.

Filmen har premiere d. 26 januar.

Hvis jeg skulle give filmen stjerner, så havde den uden tvivl fået 5 ud af 5 stjerner ❤

untitled

2 thoughts on “Forpremiere på filmen: Hidden figures

 1. God formiddag søde,

  det var bestemt en meget god, spændende og historisk film som jeg også giver 5 stjerner:-)
  Vi var også inviteret i Dagmar og se den og prøvede at se om du var med, men fik ikke lige øje på dig.
  Kan så på dit billede fra inde i biografen se, at du sad nogle sæder foran os.

  Kan du have en dejlig dag:-)
  Maria

  1. Ej hvor sjovt at du også var derinde.
   Øv. Vi skulle have set hinanden, så vi endelig kunne sige HEJ til hinanden 😀
   Det lyder rigtig godt at du også kunne lide filmen lige så meget som jeg ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.