Smukke øreringe

14840557621162678469

Jeg elsker at gå med smykker. Jeg har specielt en ting for ringe, dem kan jeg aldrig få nok af. Nogle dage har jeg få ringe på mine fingre, andre dage er mine fingre fyldt med ringe, hehe. Jeg kan dog også rigtig godt lide øreringe også. Jeg fik i en ret tidlig alder lavet huller i ørene. Nu har jeg så efterhånden fået flere piercinger i begge mine ører. Det gør at jeg selvfølgelig engang i mellem køber nye øreringe (eller ønsker mig dem til jul og fødselsdag). For at være helt præcist, så har jeg faktisk hele 4 huller i hvert øre, så der skal alligevel en del øreringe til.

Nogle gange bliver mine øreringe købt i fysiske smykkebutikker, andre gange køber jeg dem igennem smykkehjemmesiden Chanti.dk. Jeg har handlet der i mange år faktisk, og jeg har altid været rigtig glad for deres smykker. De har et kæmpe udvalg af smykker i alle prisklasser, så alle kan handle derinde.

Jeg elsker designet på øreringe. De må gerne være fine, men stadig have et enkelt design. Jeg er specielt glad for øreringe, som enten har perler eller fine sten. Det er altid noget for mig.

Et lille hint her: der er ikke så lang tid igen til Valentine’s day (14. februar), så du kan eventuelt ønske dig et smykke af din kæreste 😉 Medmindre du selvfølgelig er single ligesom jeg, så må vi selv købe dem, haha. Jeg mangler dog hverken ringe eller øreringe – fik begge dele i julegave, men man kan da alligevel aldrig få for mange af dem, vel?

Sponsoreret indlæg

untitled

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.