LOOK FANTASTIC BEAUTY BOX #And so the adventure begins…

2

3

4

5

6

7

Så modtog jeg min nyeste box fra Look Fantastic.

Denne box indeholdte:

Trifle Cosmetics – Liquid Glow

Jelly Pong Pong – Fairy Lashes Mascara

The Vintage Cosmetic Company – Rose Gold Tweezers

Nuxe – Nuxellence Éclat

Pixi – Brow Tamer

Briogeo – Don’t despair, repair deep, conditioning mask

+ magasinet ELLE

Hvis du vil se flere billeder af box’en på Instagram, så kan du se den under #LFBEAUTYBOX

Jeg synes det er en fin box denne gang. Der er lidt nye ting med, som jeg aldrig har prøvet før, men det er jo også helt fint. Dog er mascaraen faktisk ret dårlig, så den kommer jeg ikke til at bruge så meget. Jeg manglede nu heller ikke en ny pincet, men uhh hvor er denne bare fin! Den kan sagtens bruges. Det var en fin nok box – jeg glæder mig allerede til den næste.

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.