LOOK FANTASTIC BEAUTY BOX #LFXMAS

2

3

4

5

6

7

8

Med lidt forsinkelse, så kommer her juleboxen fra Look Fantastic.

Denne box indeholdte:

Illamasqua – Hydra Veil Primer

Philip Kingsley – Elasticizer

Balance Me – Pure Skin Face Wash

Bubble T – Bath Bomb

Skin Republic – Caviar and CoQ10 face mask

Mellow Cosmetics – Madness Lipstick

+ magasinet ELLE

Hvis du vil se flere billeder af box’en på Instagram, så kan du se den under #LFXMAS og #LFBEAUTYBOX

Det er en fin box. Jeg ville dog ønske at jeg lige havde et badekar, for jeg har faktisk hørt virkelig mange gode ting om disse bath bombs. Ellers så er jeg helt vild med læbestiften. Den er helt perfekt! Farven er skøn og så holder den rigtig længe. Produktet fra Philip Kingsley er nu også fin nok. Dog skuffede resten af indholdet mig, så lige nu er jeg ikke helt sikker på om hvor længe jeg fortsætter med boxen, men det kan også være indholdet er super godt i den næste, så jeg giver det lige en chance mere.

untitled

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.