Crazy Christmas Cabaret 2016 + girls night out

2

ccc-16_17_1000x660-8481957e

3

4

5

6

I torsdags var jeg en tur med nogle veninder i Tivoli. Vi havde bestilt billetter til dette års Crazy Christmas Cabaret. Det var seriøst SÅ sjovt! Det var for os det bedste show de havde lavet i lang tid 😀 Selv skuespillerne begyndte at grine på et tidspunkt, så der var dømt grineflip hos alle dér haha. Det var sjovt!

Derefter tog vi på café Hoppes og drak en masse drinks (tror vi endte op på 4 stk. hver eller noget i den stil). Da Hoppes lukkede tog vi videre til Stella, hvor vi drak videre dér. Da de så lukkede tog vi videre igen til et andet sted (kan ikke husket navnet), og da de lukkede så tog vi hjem haha. Tror vi var hjemme mellem 5-6 om morgenen – og pænt fulde. Så i går fredag lå jeg faktisk bare med tømmermænd og slappede af, haha.

untitled

One thought on “Crazy Christmas Cabaret 2016 + girls night out

  1. Ej hvor lyder det som en sjov aften! Du må have en fantastisk nytår aften og jeg glæder mig til alle de dejlige stunder vi kommer til at have i det nye år ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.