Philips wake up light

2

3

Wuhuu… Jeg har købt mig en Wake up light lampe fra Philips. De koster den del, men der er nu også lidt flere funktioner på dem som er lidt dyrere. Min er mellemdyr, men som var på sat 300kr. ned, så den tog jeg. Denne model har både solopgang og solnedgang, samt en læselampe. Også kan man vælge om man vil  vækkes til radio samt forskellige fuglelyde. Det er virkelig hyggeligt. I princippet kan den også sagtens bruges som en dab-radio i det at man bare trykker på den, og så spiller den radio. Lyd og lysstyrken kan man selv sætte den til, hvad der passer bedst til en. Lysstyrken på det nederste billede her var standarten, da jeg tændte den første gang. Jeg har sat den en del ned, så det passer til hvad jeg har lyst til.

Jeg har ærlig talt ikke brugt den så længe endnu, jeg modtog den igår eftermiddags. Men jeg vågnede virkelig skønt i morges til fint lys og stille radio. Det var bare hygge.

Jeg er super glad for den, og glæder mig til en masse skønne morgener ❤

3-

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.