Ugen der er gået (jul, briller og nye bøger)

2

3

4

5

6

7

img_20161204_102654

I den sidste uge har jeg rigtig julehygget. Jeg har set en masse julefilm, og hygget indendørs. Og så har jeg skrevet alle mine julebreve til penneveninderne – de bliver sendt afsted i løbet af denne uge. Nu mangler jeg kun julekortene til familien og de nærmeste, de vil også blive skrevet i løbet af denne uge.

Ellers så har jeg modtaget briller her for en uge siden, som jeg stadig er igang med at vænne mig til. Det skulle gerne gå hen og blive en vane en skønne dag. Men jeg elsker dog hvor klart og tydeligt jeg ser, så det er det hele værd.

3-

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.