#Nu med briller (Louis Nielsen)

2

Så blev det min tur til at skulle bruge briller. Jeg var for 2 ugers tid siden ved Louis Nielsen. Jeg fik taget en synstest, som viste at jeg er nærsynet. Det vidste jeg nu godt, da jeg med vilje gik til synsprøve da jeg ikke kan se langt væk. Jeg fandt ud af at jeg har -1 på venstre øje og -0,75 på højre øje. Det er ikke meget, men nok til at jeg har problemer med at læse butiksskilte, tavlen i klasseværelset mm. Så jeg fik købt et par briller. Jeg gik efter et par, som var helt sorte. Men ud af MANGE briller som jeg prøvede, så var der kun få, som passede til mit hovedet åbenbart (så øjenbrynene sidder over brillerne). Mit hovedet er åbenbart ikke god til briller, haha. Så der var seriøst kun grimme briller tilbage som jeg kunne vælge mellem, så det blev de blå briller (til venstre på billedet ovenover), som jeg valgte. De er i det mindste mørke foran, hvilket godt lidt kan ligne sort… på billeder haha. Parret til højre fik jeg med gratis ved køb af synstesten. Så nu har jeg da to par at skifte i mellem.

Det er stadig meget nyt, så jeg øver mig rigtigt meget i at bruge brillerne lige nu. Det føles helt mærkeligt at have dem på, når jeg ikke er vant til det. Men det skal nok komme en dag.

Dog vil jeg sige WOW. Jeg ser meget klarere nu med brillerne på, og har ingen problemer med at se langt nu med dem på. Selv på fjernsynet osv. er farverne blevet meget klarere nu, selvom jeg sagtens kunne læse og se det før. Det er super lækkert. Så jeg er nu rigtig glad for at jeg har taget mig sammen og fået købt briller.

Jeg har taget lidt selfies – mest for min egen skyld for at se hvordan jeg ser ud med de forskellige par briller på. Så her får i også lige lidt billeder 😉

De orange:

picmonkey-collage

De blå:

picmonkey-collage1

3-

6 thoughts on “#Nu med briller (Louis Nielsen)

 1. Begge par er rigtig fine til dig, men ja man skal lige vænne sig til at bruge briller, til gengæld er det er dejligt at man lige pludselig kan se klart 😉

 2. Synes det klæder dig rigtig meget med briller… nogle mennesker er bare ikke skabt til at have briller på, men det er ikke tilfældet med dig 🙂

  Har selv brugt briller siden jeg var 2,5 år, så det er sgu ved at være en del år efterhånden 🙂

  1. Tak skal du have 🙂 ❤
   Jeg skal lige vænne mig til at se mig selv med briller på, hehe.
   Men om 2,5 år fra nu så er det nok en del af min hverdag 😛

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.