Et julegaveønske: Lofina sko

3

(Sponsoreret indlæg)

Har du fundet på alle dine juleønsker? Det troede jeg faktisk at jeg havde, men så stødte jeg forleden på det danske skomærke, som hedder Lofina.

Jeg elsker designet på Lofina’s sko. De er feminine, som jeg godt kan lide. Samtidigt ser de også rigtig behagelige ud. Det er faktisk deres filosofi, at deres sko skal være behagelige og gode at have på.

I webshoppen mcverdi.dk kan der købes Lofina sko online. De har bl.a. støvler, fine sko, ballerinaer, Lofina sandaler og meget mere. Så de har sko til alle årstiderne.

Jeg er specielt vild med deres støvler, hvor der er kilehæl. Det giver en lille smule højde, og så elsker jeg bare looket og designet. Jeg er generelt glad for kilehæle, da det giver mig lidt mere højde uden at jeg føler det er ubehageligt. Jeg er ikke typen, som bryder mig om at gå i spids høje hæle, det er slet ikke behageligt nok for mig.

McVerdi er en shop, som har en masse skønne produkter. De sælger både frakker, kjoler, overdele, underdele, tilbehør og interiør. Jeg er vild med stilen på det hele. Det er feminint og stilrent. Lige som jeg kan lide det.

Jeg ønsker mig i hvert fald Lofina sko til jul  ❤

3-

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.