Ugen: Så er julen begyndt + søger hjælp til mandelgave

2

3

4

snapchat-8083913659310866858

img_20161123_124824

Så starter en ny uge fra imorgen af. For at være helt ærlig så synes jeg weekenden er gået lidt for hurtigt. Jeg kunne sagtens lige bruge en ekstra dag mere hjemme 😉

Jeg er rigtigt kommet i julestemning. Er godt igang med at købe julegaver (inkl. til mig selv). I fredags var min mor og jeg henne og se juletræet på Rådhuset blive tændt. Vi blev derefter budt på varm kakao og æbleskiver. Mmm. I lørdags var med en veninde i Tivoli. Vi skulle bytte de sidste adventsgaver. Idag har jeg åbnet adventsgaver, hørt juleradio, set julefilm (En juleromance) og ellers bare hygget og slappet af.

Jeg har en lille ting, som jeg gerne vil have lidt hjælp til. Jeg skal (igen i år) stå for at købe mandelgave. Ja okay, fik det lige til at lyde som om det er en kæmpe byrde. Det er det ikke. Det er en hyggelig ting, som jeg godt kan lide. Jeg har bare lyst til lidt ny inspiration i år. Gaven/gaverne må koste ca. 200kr. i alt – Har du et godt bud på nogle gaver, som kunne være gode og til den pris? Det skal være noget som voksne kan bruge, og både mænd og kvinder 🙂

Er du kommet i julestemning? 

3-

6 thoughts on “Ugen: Så er julen begyndt + søger hjælp til mandelgave

 1. Hej 🙂
  Lækkert blog, følger lige med..
  Ja, jeg er også enige i, weekend er gået lidt for hurtigt.. hehe. kender godt følelsen.
  Så håber du havde en god weekend, & glædelig første advent ❤️

  Hav en god dag.
  Kamilla // Kamillayounghansen.dk

  1. Hej Kamilla.

   Tak skal du have for din søde besked 🙂
   Jeg håber også at du har haft en god weekend ❤
   Nu er der kun 3 dage til d. 1 december 😉

   Knus.

 2. Julestemningen har for længst indfundet sig her 🙂 Her er der bagt småkager til den store guldmedalje, lavet konfekt, pyntet, lavet dekorationer og købt julegaver – mangler dog lige 2 julegaver og så er vi færdige 🙂

  Her har min far(!!!!!!!!) påtaget sig opgaven at købe mandelgave… ham som ellers ikke engang selv køber julegave til min mor.. ja ja, man kan blive overrasket 😉

  1. Hehe… Du er altså også tit i køkkenet og laver julebag.
   Det er skønt at se. Bare jeg var lige så flittig på det punkt 😀

   Jeg mangler også 2 julegaver… og 1 mandelgave. Så det stresser mig heldigvis ikke 😛
   Det kan godt være din far overrasker jer 😉
   Knus ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.