New in: Lækre solbriller

3

(Solbrillerne er sponsoreret)

Selvom der er lidt tid til sommer, så har jeg fået en gave fra Shopsolbriller.dk. Jeg har fået de lækreste solbriller! Hvis du ikke lige skulle kende hjemmesiden, så er det en webshop som sælger billige solbriller. De sælger bl.a. Wayfarer solbriller (som mine), runde solbriller samt Aviator solbriller.

De Wayfarer solbriller som jeg fik, er i mat skildpadde brun med træstænger. Jeg elsker designet. De er lige noget for mig. Jeg glæder mig rigtig meget til at gå rundt med dem, når foråret og sommeren kommer igen. Hvis du også skulle være interesseret i disse solbriller, så kan de købes lige her ❤

3-

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.