Weekenden (Hygge hos veninde, raclette, adventsgaver & Vichy)

2

3

4

5

6

Jeg har haft en super skøn weekend. I fredags spiste jeg frokost hos en veninde, hvor vi byttede adventsgaver. Hun havde lavet en rigtig skøn lasagne, og til dessert fik vi Daimkage. Mums!

Lørdag formiddag modtog jeg flere adventsgaver med posten – nemlig de røde pakker som i kan se på billederne ovenover. De er sendt fra Sennie i forbindelse med #BloggerAdvent. Jeg glæder mig SÅ meget 😀 Lørdag eftermiddag mødtes jeg med en anden skøn veninde, som jeg også skulle bytte adventsgaver med (hehe). Vi lavede raclette, hørte en masse julemusik, hyggesnakkede, så julefilm osv. Det var så hyggeligt. Udover det så gav hun mig lidt Vichy prøver, hun arbejder på et apotek. Det er sådan et godt mærke – et af mine yndlings faktisk. Så det er super lækkert.

Og jo. Der var vidst en masse adventsgave-snak i dette indlæg. Jeg skal faktisk åbne hele 4 (!!) adventsgaver hver søndag i advent i år. I får alle gaverne at se hver søndag her på bloggen, hvis i skulle være interesserede i at se indholdet.

Håber også at i har haft en lækker weekend ❤

3-

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.