Weekenden (bogforum, Stranger Things, Bloggeradvent osv.)

2

3

4

5

6

7

8

Så er en ny uge startet. Jeg har haft en skøn weekend. I slutningen af sidste uge fik jeg set 1. sæson af Stranger Things. Det er sådan en spændende serie også – så jeg ser frem til at næste sæson kommer ud.

Jeg er stadig i fuld gang med at finde adventgaver til mine veninder, men gaverne til #BloggerAdvent er i det mindste færdige. De er sendt afsted til Sandra, som skal åbne dem til advent. Jeg glæder mig så meget til at åbne gaver selv og selvfølgelig se, hvad de andre får i gaver.

I fredags var jeg til eventet med Lovebooks, som var super hyggeligt. Og i lørdags var jeg til BogForum. Det var super hyggeligt – jeg  glæder mig allerede til næste år ❤

Jeg skal til synstest imorgen. Jeg håber ikke at øjnene fejler noget, men jeg er desværre lidt bekymret. Håber det kommer til at gå godt.

Håber også at i har haft en skøn weekend.

3-

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.