Shopping hos Cocopanda (parfume & læbestift)

2

3

(Produkterne er sponsoreret af Cocopanda)

Som takken for et tidligere indlæg jeg har skrevet omkring Cocopanda, så fik jeg et lille gavekort. Gavekortet er nu indløst, og jeg fik købt mig en ny parfume samt en ny læbestift. Jeg elsker begge tingene, de er blevet brugt flittigt efter jeg modtog dem. Parfumen er sød men god. Jeg kan godt lide Britney Spears parfumer. Læbestiften er rød, som jeg også godt kan lide at gå med, og den er rigtig godt. Så det er to gode køb ❤

3-

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.